Skypion er en non-profit organisation, som har til formål at opsøge og udbrede ikke-konventionelle teknologier. Når vi starter et projekt, går vi typisk frem i fire trin som vist i skemaet.

26-08-2015 20-29-29

Find

At opsøge nye projekter er et af vores specialer. Her trækker vi på vores udbredte netværk i Europa og Nordamerika og desuden på konferencer om fri energi og om vand. Vi nyder godt af den åbenhed og entusiasme, man ofte finder på disse møder.

Når vi skal afgøre, om vi vil initiere et projekt, vurderer vi teknologiens opfindelseshøjde, levedygtighed og anvendelsesmuligheder, og desuden overvejer vi, om opfinderen er troværdig, arbejder professionelt og kan samarbejde.

Validér

Efter den indledende evaluering starter den egentlige validering. Den består i en endegyldig validering af, om det pågældende koncept holder. Dette kan ske dels gennem egne målinger og analyser eller gennem et egentligt videnskabeligt forsøg. Det sidste kan evt. ske ved outsourcing til tredjepart.

En positiv validering er afgørende for projektets levedygtighed – det er vigtigt, ikke mindst indenfor ikke-konventionelle teknologier, hvor der ofte stilles større krav til bevisførelsen end normalt.

Tilpas

Efter en positiv validering skal produktet oftest tilpasses til specifikke anvendelser. Det kan ske ved en aftale med opfinderen om videreudvikling af hans produkt til et bestemt formål eller gennem en aftale med tredjepart. Denne tilpasning vil helt eller delvist skulle finansieres af den virksomhed, der skal aftage produktet.

 

Udlicitér

Skypions forretningskoncept er at udlicitere til trediepart, typisk en produktionsvirksomhed eller landbrug/gartneri. Et evt. overskud fra downpayment og/eller licensbetaling anvendes af Skypion til finansiering af nye projekter.

 

Konsulentydelser

Vi har rigtig gode forbindelser til eksperter indenfor alternativeg energi-og vandteknologiløsninger. Kontakt os for at høre nærmere